Drupal Meetup Skopje

Administrator • 29 November 2017
Event date 16 Dec 12:00 - 17:00
Event location Ceed Hub Skopje • Zagrebska 28, Skopje, 1000, Macedonia
0 comments
0 likes

Drupal Meetup Skopje е дел од редовните дружби на македонската Друпал заедница. На 16ти Декември во Ceed Hub ќе се дружиме со друпалџии од Македонија и од регионот. 

Настанот е бесплатен! Ве молиме резервирајте го вашето место овде:
https://www.eventbrite.co.uk/e/drupal-meetup-skopje-tickets-40869102586

Агендата и кој ќе предава следуваат наскоро...