8-ми април (петок) 18:00 - 21:00 | Road House Скопје
Што е Друпал?
Полудневна работилница за запознавање со основите на Друпал.
Наменета за: Оне кои се заинтересирани за запознавање и имплементрање на Друпал.
Цена: Бесплатно (задолжителна регистација) Регистрирај се ОВДЕ.